Post by riafitroibiro on Mar 8, 2022 1:50:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search : Word Swipe 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search : Word Swipe 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy viac zlata ▞▞▞
▞▞▞ Word Search : Word Swipe 2 2022 version ▞▞▞
ADSB Flight Tracker Sayohat va joylar qsco
Pekný
Ahoj, ďakujem za výrobu
Vzdelávacie
Word Search : Word Swipe 2 Santai mig
Hranie sa mi páčilo, ale odkedy som si ho nainštaloval na svoj nový Samsung Galaxy 6, neustále sa mi prestáva zobrazovať funkcia vyhľadávania na internete, aj keď som sa nedotkol obrazovky. Táto chyba je veľmi nepríjemná, pretože zastavuje hru a musím neustále klepať na „obnoviť“, aby som sa vrátil na hraciu dosku. Tak otravné, že si nemyslím, že chcem pokračovať v hre.
Nedá sa hrať! Kedysi to bolo v poriadku.
...zrúti sa. Hru mám len necelý týždeň a dvakrát mi spadla. Raz, keď som hral v relax režime a druhý, keď som sa pokúšal spojiť s Facebookom. :-( Aktualizácia: Táto aplikácia už nefunguje. Zlyhá vždy, keď sa ju pokúsim použiť. Opravte to!
Dobre..=)
úžasná hra. zamestnáva ma stresovým životom
Potiahnutie slov 2
Word Search : Word Swipe 2 სხვადასხვა rox
Je to skvelá hra, ale nedávno som prešiel na nové zariadenie a nemôžem preniesť svoje herné údaje. Radšej by som s touto hrou nemusel začínať od začiatku
Je to úžasná hra... Veľmi sa mi páči.
Super zábavné
Táto hra je ideálna pre deti, najmä pre mozog,,rozšíri mozog a núti človeka učiť sa pravopisné slová..Som taký šťastný, že hrám túto hru,,ak dostanem slovo swipe 3 nevadí mi to..
Táto hra sa mi naozaj páčila a nepáči sa mi vaša nová verzia. Koľko stojí upgrade namiesto zastavenia po dokončení dvoch úrovní.Toto je stará verzia, ktorá neodoslala všetky potrebné kroky a aktualizovala, do ktorej vstúpim a zmením svoje nastavenia. Ak nie je pokazený, NEOPRAVTE HO. SENIORI SA ZMENIŤ ŤAŽKO
páči sa mi to
Toto je náročná hra a vývojári počúvajú a opravujú všetky problémy. Vrelo odporúčam.
roztomilá ganda
Vždy som miloval hľadanie slovných hádaniek, problém bol, že som ich mohol dokončiť v čo najkratšom čase lol tieto čím ďalej, tým som bol stále ťažší.
Word Search : Word Swipe 2 Alkalmi bere
Word Search : Word Swipe 2 Dažādas spēles aev
Hra je veľmi návyková, ale v poslednej dobe sa nenačítava
Pekná aplikácia, táto hra je relaxačná a veľmi zaujímavá
skvelé! Jediným pádom sú opakujúce sa slová!
Len zábavná hra a na jej hranie nepotrebujete wifi
Táto aplikácia sa mi veľmi páči, ale rozdávanie pre iPhone je veľmi nepríjemné, takže som ju musel vymazať, ak dostanete 1, ktorú si môžem kúpiť bez prerušenia. Dajte mi vedieť Lindu Goffovú
Pekná hra
Rád to hrám
Hra je zábavná, ale nepáči sa mi vyskakovacie reklamy (dosť otravné)
Som na úrovni 120 a myslím, že budem musieť odinštalovať. Cítim sa obťažovaný neustálymi vyskakovacími oknami Apple IPhone, ktoré každých pár sekúnd narúšajú hru. Nemám záujem. Je to ako byť šikanovaný prijať „bezplatný“ telefón. Presýtení. Odinštalované.
Dobrá hra...milujem ju, ale už viac ako týždeň sa nenačítava a je aktuálna!
Hra mysle
Ťažko sa dostať do programu na hranie
Skvelá hra. Som na úrovni 96. Len si želám, aby existoval spôsob, ako rýchlo prejsť na tieto dosky. Skvelý by bol odkaz v oblasti mapy.